0164-261999

Europerio

Europerio is een grote internationale congres die om de 3 jaar Parodontologen en andere geïnteresseerde van de hele wereld aantrekt. Dit jaar werd het congres gehouden in Amsterdam en en samen met meer dan 10.000 andere heeft Parodontoloog Trine Andersen en Mondhygiëniste Mai Trang Nguyen genoten van deze fantastische gelegenheid om zich 3 dagen te laten overspoelen met de laatste kennis op het gebied van Parodontologie en Implantologie.

Europerio PPI BoZ


Patiënt tevredenheidenquête:

Eind 2017 werd een groot aantal patiënten gevraagd om deel te nemen aan een patiënttevredenheidsenquête. Uit de enquête werd een vermoeden van mij bevestigd, namelijk dat weinig wensen naar deze site kijken. Als u toch de moeite heeft genomen wil ik u bedanken.

Een verrassend hoog aantal mensen hebben geantwoord, waarvoor mijn dank.

Uit de enquête kwam een overall score van 8,4.

Voor behandeling door Parodontoloog en mondhygiëniste(s) liep de score op tot 8,6 en 8,7.

Wij blijven er dagelijks verder aan werken om jullie met de meest optimale zorg te omringen en wij houden zeker rekening met jullie constructieve opmerkingen.


Praktijkuitstap

Wij werken graag en hard in de praktijk, maar soms nemen wij ook vrij. Op vrijdag 25 mei jl. heeft iedereen deelgenomen aan de praktijkuitstap. Het was een heerlijke mooie dag en wij hebben veel plezier gehad. Hier zijn een paar foto’s van een dansles “Bollywood” en wij zijn creatief geweest met chocolade. In het maken van de bonbons komt de handigheid weer van pas.

Praktijkuitstapje PPI BoZ Praktijkuitstapje PPI BoZ
Praktijkuitstapje PPI BoZ
Praktijkuitstapje PPI BoZ Praktijkuitstapje PPI BoZ
Praktijkuitstapje PPI BoZ