0164-261999

Tandartsassistente


Goed dat je dit ziet! Misschien ben jij namelijk wel degene die wij zoeken!

Altijd voor de beste zorg gaan, is voor jou iets vanzelfsprekends. Dan komt nu die kans voorbij om die zorg te besteden aan de patiënten bij ons in de praktijk! Ben jij die vrolijke en onmisbare teamspeler die van aanpakken weet. Prettig in de omgang met patiënten en collega’s? Dan pas jij wellicht goed in ons team!

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een enthousiast en ontwikkelgericht team in een omgeving waar patiënten centraal staan. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat patiënten de best mogelijke zorg krijgen op het gebied van parodontologie en implantologie.
Je krijgt een parttime dienstverband ingaande vanaf 1 oktober.

We dagen jou elke dag uit

De werkzaamheden bestaan uit het maken van afspraken, het ontvangen en informeren van patiënten, zowel aan de balie als telefonisch, waarbij veel zaken zelfstandig worden afgehandeld. Je assisteert aan de stoel en verder zorg je ervoor dat de gebruikte materialen en behandelkamers weer shinen na iedere behandeling.

Dit verwachten we van jou

  • Je bent in het bezit van een tandartsassistente diploma of bereid om hiervoor een opleiding te volgen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zelfstandig werken
  • Je beschikt over goede computervaardigheden
  • Maar ook als je binnenkort hoopt af te studeren, ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Iets voor jou?

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons...
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Drs. T. L. Andersen, Parodontoloog, telefoonnummer 0164-261999 of per mail Info@ppiboz.nl.